lördag 29 juni 2013

Sommarstickcafé ett och två

Då har vi både avverkat årets första sommarcafé och är på väg till vårt andra café för sommaren. Från det första caféet ser ni några bilder.
Nu ses vi igen på tisdag, den 2 juli, kl 17.30 på Rotundan. Ta med stickning eller virkning och ett gott humör samt gärna någon vän eller två. Klicka på ”Rotundan” så hittar även du som inte är invand Halmstadsbo.
Vi ses!



Ibland krävs det koncentration.
 

söndag 9 juni 2013

Rotundan samt WWKIP


Då får väl vi se det som att sommaren har börjat. Skolorna har eller slutar i dagarna och stickcaféet har redan slutat. Då blickar vi framåt.

På tisdag, den 11 juni, kl 17.30 så ses vi på Rotundan i Norre Katts park. Det är tredje sommaren som vi har några stickcaféer där. Det är Rotundan som frågar efter oss så ni ska känna er riktigt välkomna tycker jag. Kolla gärna i högerpanelen också så ser du att vi ska ses några gånger till innan sommaren tar slut.

I Halmstad brukar vi ha WWKIP på en lördag och i Norre Katts park. Men i år gör vi ett undantag. Eller så är det en ny tradition. Det kan vi inte veta ännu. På onsdag, den 12 juni, så träffas vi från kl 13.00 i Kapsylparken. Det är parken som ligger bredvid Stadsbiblioteket ner mot Nissan. Enl plan så kan man sitta där ungefär tills biblioteket stänger. Skulle det bli dåligt väder så drar vi oss in i biblioteket. Var vet jag inte i skrivande stund. Det här är ett samarrangemang mellan framför allt Biblioteket och Region Halland. Alltså slöjdutvecklaren Marita Jönsson som inte längre jobbar för Hemslöjden i Halland utan Regionen. Halmstads stickcafé och Sandstickan beslöt den här gången att hänga på firandet av WWKIP i Kapsylparken. Det är nämligen flera av oss aktiva som kommer att vara i Simlångsdalen nästa helg och sticka där.

Vi ses på tisdag eller/och onsdag då. Välkomna!