måndag 25 augusti 2014

Då öppnar vi hösten 2014


På onsdag, den 27 augusti, öppnar vi hösten för Halmstads stickcafé. Hoppas vår höst ska bli lika trevlig som dom brukar vara. Förra året satt vi ute på bibliotekets altan i solen och stickade. Visst ser det trevligt ut?
Vi syns som vanligt kl 17.30 och får sitta kvar till 19.30. Jag önskar er alla välkomna och även till dom som vi inte ännu känner. Alltid trevligt med nya vänner.

Jag har precis skickat iväg årets höstbrev till alla jag har på mina maillista. Så har du inte fått något mail så kan det bero på att du inte lämnat någon adress. Du hittar vår adress på bloggen i högra panelen.
Välkomna!

tisdag 19 augusti 2014

Då har vi stängt sommaren för i år


Förra tisdagen var vi några stycken som träffades på Rotundan för sista gången denna sommar. Vädret hade ju varit lite si och så under dagen så en del trodde nog inte att det skulle bli något stickcafé men vi finner alltid på råd. Kan sägas att vi aldrig under åren har drabbats av regn och det gjorde vi inte den här gången heller. Men för att vara på den säkra sidan så plockade vi upp bord och stolar på scenen. Där finns tak.

Nu träffas vi igen den 27 augusti och då öppnar vi hösten. Vi ses på vårt vanliga ställe. Men om det kommer mer info senare. Ett höstbrev är också planerat att skickas ut. Vill du ha det så måste jag ha din mailadress.

tisdag 12 augusti 2014

Regnrapport! Vad gör vi då?

Idag har det varit regn i Halmstad, betyder där jag varit. Om det händelsevis skulle börja regna ikväll så löser vi det. Alternativ 1, vi frågar om vi får sitta på scenen, under tak. Alternativ 2, vi promenerar tillsammans bort till Stadsbiblioteket.

Vi ses ca 17.30 på Rotundan.

fredag 8 augusti 2014

Nu stänger vi sommaren …

 
… med det sista stickcaféet på Rotundan.
Nu på tisdag, den 12 augusti, så ses vi på Rotundan i Norre Katts park kl 17.30. Alla som kan sticka, virka eller brodera eller något jag inte kan komma på med garn är hjärtligt välkomna. Du behöver inte ens bo i Halmstad eller ens ha anknytning hit. Men du måste köpa fika, det är ett krav. Och så måste du ha ett gott humör och tycka det är roligt att träffa oss andra.

Välkommen!