lördag 4 september 2010

Stickcafét saknar café/lokal

Varför har det varit så tyst kring Halmstads stickcafé? Jo, vi har inget café att hålla till på. Fribergs, där vi varit till och med vårterminen vill inte hålla öppet för oss längre. Det är ju så att dom stänger kl 18.00 egentligen och har därför varit öppet för oss speciellt vid våra caféträffar.

Jag har inte i skrivande stund hittat något nytt alternativ och ber därför alla er som brukar komma att fundera och komma med idéer om ny lokal. Maila gärna, se högerpanelen. Kolla gärna innan att vi är välkomna.

1 kommentar:

Anonym sa...

kolla med ett studieförbund. borde kunna sätta det som ett kulturarr för varje tillfälle ni ses ,mot att de håller er med lokal.behöver studieförbundet sätta det som en cirkel kan man göra det som kamratcirkel. då kostar det inte deltagarna något, studieförbundet får bidragsgrundande på de timmar det gäller för er och ni skulle kunna få vara gratis i deras lokaler i utbyte.... det skulle gagna både er och dem. tipsar om studieförbundet vuxenskolan som brukar vara bra att ha att göra med .