söndag 8 december 2013

2013 års sista stickcafé

Här är lite bilder och deltagare blandade hej vilt från 2013 års allra sista stickcafé. Vi drack glögg, åt pepparkakor med mögelost på och hade det väldigt trevligt.
Magdalena i lila har vi inte sett under hela hösten. Trevligt att träffa henne igen.

Ingen ren den här gången och ingen mage heller. Lilla Stella kom en vecka för tidigt så hon har redan tittat ut. Innebär att hennes mamma inte missade ett enda stickcafé. Kanske kommer vi framöver vid lämpligt tillfälle kommer att få lära känna denna helt nya lilla människa.

Sådana här "massbilder" gläder en stickcaféfixare.


Till höger på bilden sitter May-Lis i lila väst. Hon stickar på en kofta vid namn "Paneldebatt". Nedan ser ni stickningen lite närmare. Bredvid ser ni också en likadan stickning i blått. Det är undertecknad som stickar på den. Någon gång i framtiden så ska ni nog få se båda koftorna på respektive stickare.

Åsa som sitter längst till höger på denna bild har funnits på min maillista i flera år men aldrig dykt upp. Bättre sent än aldrig och du är så välkommen så Åsa.
Ingrid har stickat en jättesöt klänning till ett av sina barnbarn. Den måste ni ju få se. Ingrid kom visst inte med ordentligt själv på någon bild denna gången. Men då letar man upp en gammal. Får jag presentera Ingrid.

1 kommentar:

Anna-Lena sa...

Oh, så mysigt ni har. Jag är som Åsa, med på maillistan men dyker aldrig upp. Hoppas 2014 passar bättre för mig så jag kan komma de trevliga stickcafe´n.
God Jul och Gott Nytt År!!!