söndag 15 juni 2014

Gårdagens WWKIP i Halmstad

 
Igår träffades ett gäng glada damer i Halmstad för att sticka och fira världsstickningsdagen. Vädrets gudar hade vi på vår sida, vilket vi inte alltid har.
Anita förevisar sin kommande kofta. Koftor är något vi i det här sällskapet stickar mycket. 
 Alice som sitter på sin rullator. Alice ser vi tyvärr inte så ofta numera men vi blir lika glada när hon än kommer. Bredvid har vi Karin och mot höger så kommer Lotta, May-Lis och till slut Anita.
 Här ser ni en dam i en häftig virkad hatt. Just nu känner jag mig osäker på vad hon heter, hade för mig det är Maria, men är mycket osäker på det. Hur som helst så har hon stickat en helt makalös filt av fiskar. Varje fisk är stickad för sig och sedan ihopsydd med de andra. Efter det har stickaren gjort en bred kant som hon just igår sydde fast.
 
  Vi flyttade oss runt lite allt efter hand som solen bestämde.
 På bänken Semiha och stående Kerstin. Lite korta stickfria stunder blir det alltid.
 Eva-Marie stickar en väldigt snygg jumper men det kan man inte se ännu. Vi får återkomma med bild när man kan se vad det föreställer. Som ni ser hade vi två gäster som inte alls stickade, Tass och Tosca heter dom och kom egentligen i sällskap med Eva.
En bit längre bort i halvskuggan ser ni från vänster Åsa och Eva.
 
Undertecknad finns inte på någon bild men om ni undrar hur jag ser ut så finns jag med på bild hos några andra på Facebook. Eva Kilander och Ala Lindh t ex.
 

Inga kommentarer: