söndag 7 september 2014

Livet rullar på så och stickcaféet

Bilden är från ett stickcafé också i september fast år 2011.
 
Då har vi haft premiär för höstens program. Tyvärr kunde jag inte vara med själv den här gången men hörde att ni haft trevligt. Nu på onsdag är det dags igen och då tänker jag vara med er.

På onsdag, den 10 september, ses vi som vanligt på Bibliotekscaféet på Stadsbiblioteket kl 17.30. Ta med dig något garnrelaterat så är du välkommen.
I går lördag så var jag och en hög till i Norre Katts park och hade stickcafé tillsammans med Halmstads Hemslöjdsförening. Det var väldigt mycket folk i parken och det var väldigt trevligt. Ni som inte kom missade absolut något.

Jag brukar göra reklam för Kerstis stickcafé som de senare åren hållit till på caféet på museet. Det är det gamla Hemslöjdens stickcafé som en del av er kanske brukade gå till på den tiden när butiken fanns. Kanske fler än jag som hört ryktet att Kersti lagt ner men jag kan nu meddela att så inte är fallet. Hon har bara bytt lokal. Numera hålls stickcaféet hos Nystan och Härvor på Fredsgatan. Tid och datum är som det skulle vara. Alltså 1 oktober, 12 november och 10 december. Tid har jag inte riktigt klart för mig men butiken stänger ju kl 18.00 så det är väl efter det. Återkommer när jag vet exakt.

Inga kommentarer: