torsdag 21 januari 2016

I går hade vi stickcafé

 
I går hade vi år 2016 års första stickcafé. Jag brukar lägga in våra caféer i Hallandspostens evenemangskalender och så även den här gången. Tidigare har jag försökt att få tidningen att använda en bild från oss men aldrig lyckats så jag har lagt ner det. I går just så hade tidningen använt en annan stickrelaterad bild just för att uppmärksamma just oss. Jag har förstått att folk uppmärksammat det. Sådant blir jag glad av. Får se över alla mina bilder och fortsätta bif någon bild med uppgifterna. Kanske en dag att vi får se just vår bild i tidningen.
Kolla gärna runt lite på bloggen och se om du hittar någon bild jag ska ta.
 
 
Till och med Kersti måste kolla noga ibland. För dagen stickade hon pärlmuddar med Bjärbomönster på. 
 
 
 Känner någon igen mönstret på denna jumper? Det är "Tröjan från Unskijposad" som finns i boken "Fiskartröjor" av Uuve Snidare (1986). Lycklig ägare och stickare till just det här exemplaret är Kerstin. Boken är tyvärr hopplös att få tag på numera. Skulle du vara ägare till ett ex av boken så ska du skatta dig lycklig.
 Det här ska bli en tröja och stickas av Lina.
 En sjal ska detta bli när den blir klar. Garnet är ett härligt ullgarn som finns på Netto. Jo, man kan köpa bra garner även där.
Igår fick vi storfrämmat, Lina. Hon stickade för dagen en tröja till maken. Ni kan se dödskallarna lite längre upp lite bättre. Det är inte ofta vi får se Lina hos oss men som sagt, ibland så.

Inga kommentarer: