söndag 22 maj 2016

Våravslutning 2016

Då var vi framme vid årets våravslutning. Vi ses på Bibliotekscaféet nu på onsdag, den 25 maj, kl 17.30 och packar ihop kl 19.30. Det är visserligen slut för vår vårtermin men stickar gör vi väl ända tills vi ses nästa gång. Ta med sticket nu på onsdag också.
Ni som varit med ett tag vet att vi har haft sommarstickcafé i några somrar på Rotundan. Förra sommaren kom det ett förslag på en inriktning som vi valde att tacka nej till. I år har dom inte hört av sig alls. Så det blir inget där i år heller. Om jag/vi hittar på någon annan variant så hör jag av mig så snart jag har info om det. Oavsett så kommer det ett mail här i början av juni som det brukar göra. Brukar du få mail från mig så kan du koppla av men gör du det inte kan det bero på att jag inte har någon adress till dig. Hör av dig och lämna aktuell adress bara. Annars så får du hålla koll på bloggen och/eller Facebook så är du uppdaterad och missar ingenting. Det är bloggen som gäller. Det bästa är nog att få både mail och kolla bloggen.
Boka redan nu in lördagen den 18 juni, eftermiddagen, i almanackan. Då blir det World wide knitting in public, WWKIP. Jag återkommer om detta.
Vi ses på onsdag!
 

 
 

Inga kommentarer: