lördag 21 januari 2017

År 2017 första stickcafé - i bild

Då har vi haft premiär för år 2017. Det var trots dåligt väder 17 stycken glada stickerskor som dök upp. Det var inte illa tycker jag.
 Åsa hade inte bara stickningen med sig utan även ett broderi. Ovan ser ni vad gjorde, fäste miljoner trådar och nedan ser ni broderiet från rätsidan. Jag tycker det var väldigt fint. Glömde dock fråga om det är en tavla eller kanske en kudde. Vilket är det Åsa?
 Iréne från garnbutiken Nystan och härvor, i mitten, är det inte ofta vi får se hos oss. Men nu finns det bevis på att det ändå händer.
 Det här är två systrar. Den högra brukar vara med oss men den här gången hade hon besök här i Halmstad av sin kära syster. Alltid roligt med nya bekantskaper.
 Här har vi ett par av våra stadiga deltagare, Ewa och Lotta.
Här är några fler av våra stamgäster, längst fram Kerstin, May-Lis och Ingrid. Dock längst bort har vi Gunillas syster som kommit till nu på senare tid. Vi har ofta systrar hos oss, så har även jag själv när det finns möjlighet. Ni andra får också gärna ta med er era systrar. Finns det någon som har någon bror kanske som också kan sticka eller virka?

Inga kommentarer: