söndag 15 april 2018

Vi försöker oss på den nya regimen – i bild


Tio förväntansfulla stickare dök upp på Bibliotekscaféet i onsdags. Ett par var till och med sprillans nya bekantskaper för oss. Mycket trevligt. Jag kommer att skriva ihop ett mailutskick, ska försöka få iväg det under veckan. Det blir lite info om resten av våren samt den stora stickdagen i juni som vi alltid brukar delta i.
Maria gjorde oss den äran, inte ofta. Vi önskar att du kommer igen snart. Men vi vet också att du har din flytt framför dig och vi kan bara önska dig lycka till med den och din nya lägenhet. Hoppas den är stickvänlig.
 
May-Lis tröja. Vi får be att få se den när den blir klar och blockad så mönstret kommer till sin rätt. Vi återkommer om detta.
 
Ni ser May-Lis till höger i röd tröja. Sedan är det Kristina och Ulrika. Om jag inte minns helt fel så är det Ulrika som sitter bredvid May-Lis och Kristina längst bort i bild. Mycket trevliga bekantskaper och det lät som att dom har för avsikt att komma tillbaka.
Harriet gjorde oss också den äran, till höger i bild. Mycket sällsynt gäst.
Harriet stickar på en sjal. Kom inte riktigt till sin rätt när jag fotade den. Och sjalar ska man nog blocka så att mönstret verkligen syns.

Inga kommentarer: