torsdag 14 juni 2018

World Wide Knit In Public, WWKIP 2018


I lördags, den 9 juni, så var det WWKIP, alltså världsstickningsdagen. Det stickades med andra ord runt om i världen denna dag. Och så även i Halmstad. Det var Halmstads hemslöjdsförening, Sandstickan (lokalföreningen av Sticka, Sveriges stickförening) och vi som ordnade dagens program. Började på Stora Torg och slutade på Hallandsgården som det har varit de sista åren. Jag, Carina, var med hela vägen även i år. Tycker det är så trevligt med just denna dag. När man sitter så där på exempelvis torget så kommer det fram folk och vill prata och uppmärksammar att vi sitter där och stickar. Bättre reklam kan vi inte få.
Vi blev även uppmärksammade mer officiellt både på Radio Halland och i Hallandsposten. Ni kan kolla på nätet. Radion hade inslag på eftermiddagen i nyhetssändningen.

Här har ni lite spridda bilder. Ni ser inte i syne för det var en man med. Han driver tillsammans med hustrun Jenny ”Pysselpandan”. Jenny har skrivit inlägg bl a i vår grupp på Facebook och hon brukar vara med när vi träffas. Ni kan också se Marias häftiga hatt. Den har varit med förut men tål att ses igen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer: