fredag 23 april 2010

Säsongens sista stickcafé …

… hade vi i onsdags. Deltagarna önskade att vi skulle träffas maj ut men Fribergs har inte öppet för oss då. Så kan det bli när stället man är på har öppet speciellt för oss. Det är ju inte helt enkelt att hitta ställen, eller är det?

13 glada stickdamer träffades dock och stickade på. Det var som vanligt sjalar, halsdukar, koftor med mera som det stickades på. Ytterligare en mösstickare lärde sig sticka ihop sin mössa istället för att sy och djup koncentration lade sig.


Vi hade även besök ända från Lund. Eva besökte oss och hon är på väg att flytta till Varberg. Vi får väl önska henne välkommen till Halland. Vår hemslöjdskonsulent, Marita Jönsson, besökte oss i början på kvällen och med sig hade hon en journalist från Radio Halland, P4. Ett program som ska sändas när sommarsäsongen börjar ska handla om stickning. Marita började berätta om stickning i Halland och Bingestickning och vi fortsatte berätta om stickning idag och vårt stickcafé. Tror att det ska bli riktigt bra. När och om jag får klart för mig när det ska sändas så kommer jag självklart att lägga ut det här på bloggen.
En idé vi har är att kanske ha ett sommarcafé för första gången. Men det är ännu på idéstadiet så jag får återkomma när jag har lite mer konkret.

Annars så utgår jag ifrån att vi ses till hösten.

Ha en riktig skön sommar och sticka på så vi kan få se lite vad ni gjort när vi ses igen.

2 kommentarer:

Marias stickning och läsning sa...

Hej alla stickerskor i Halmstad!
15-20 maj kommer jag att besöka min son i Halmstad. Det skulle vara väldigt trevligt om några av er har tid för ett improviserat stickcafé. Den 17-18-19 maj dagtid eller kvällstid, kanske kommer värmen så att man kan sitta ute.
Med hälsning
Maria i Sundsvall

Admin Carina sa...

Maria!
Lägger ut texten som ett inlägg.
Kram
Carina