måndag 1 juni 2015

Tack för i vår!

Kvinnan i mitten heter Maria Ekblad.
Då har vi avverkat vårens stickcaféer. Jag tog lite bilder på det sista med min nya mobil men jag kan säga att vi är inte bästa kompisar, mobilen och jag, så bilderna är tyvärr borta. Jag fortsätter med min lilla kamera nästa gång.

Jag har precis skickat ut årets sommarbrev till alla de som är med på min maillista. Har du inget mail fått så beror det på att du inte finns med på listan. Vill du vara med så hör av dig. Mailadressen finns här på bloggen i högerpanelen.
Vi ska även i år ha sommarstickcafé men under andra former än tidigare.

Vi ska vara hemma hos Maria Ekblad som har ett stort underbart uterum. Vi kommer att ses 3 gånger, den 24 juni, den 15 juli och den 5 augusti. Datum har du även i panelen till höger. Vi har sommartid så vi ses först kl 18.00. Maria och jag, mest Maria fixar te och kaffe till en kostnad på 10 kr per person. Det du önskar äta till tar du själv med. Alltså bestämmer bara du om du ska ha fralla eller bulle/kaka. Kanske kommer Maria eller jag att vid något tillfälle baka något men det blir då en överraskning, bara bonus. Redan nu kan jag dock flagga för Marias lavendelskorpor som går att avsmaka i juni.
Maria bor på adress Karl XI:s väg 11. Det är ett stort vitt hus med blå markiser, bredvid tennishallen, söder om rondellen. Det står 11 på brevlådan. Jag är ganska övertygad om att det kommer att finnas något stickat vid ingången till trädgården så ta sikte på det. Vid tennishallen finns lite p-platser som är gratis efter kl 18.00. Om du nu tänker komma och inser att du står vid rondellen och inte hittar så går det bra att pingla. Men jag tänker inte lägga ut mobilnumren till vare sig Maria eller mig själv här på bloggen. Du får alltså höra av dig via mailen så kan du få dom direkt. Jag kommer att skriva om stickcaféet som vanligt på bloggen och även lägga ut det på Facebook. Dock kommer inga mobilnummer att finnas där heller. Frågor? Maila gärna.

Inga kommentarer: