fredag 10 juli 2015

Årets andra sommarstickcafé

Då var vi framme vid 2015 års andra sommarstickcafé. Ni som läst blogginlägget från den 1 juni eller var med på stickcaféet den 24 juni vet redan att vi inte är på Rotundan i år

Nu gäller följande
Datum: den 15 juli.
Tid: Kl 18.00 - .


Vi är hemma hos Maria Ekblad. Maria bor på adress Karl XI:s väg 11. Det är ett stort vitt hus med blå markiser, bredvid tennishallen, söder om rondellen. Det står 11 på brevlådan. Jag är ganska övertygad om att det kommer att finnas något stickat vid ingången till trädgården så ta sikte på det. Vid tennishallen finns lite p-platser som är gratis efter kl 18.00.

Brukar du ha svårt att hitta så får du höra av dig på Facebook för det finns alltid någon som har koll där. Då kanske du även kan få Marias mobilnummer, av Maria själv, så du ev kan ta kontakt på vägen. Detta nummer kommer jag inte att lägga ut på vare sig blogg eller Facebook. Ni som fått sommarbrev från mig har det redan där.
Maria fixar te och kaffe till en kostnad på 10 kr per person. Det du önskar äta till tar du själv med. Alltså bestämmer bara du om du ska ha fralla eller bulle/kaka. Vet inte om Maria har någon överraskning men det är just en överraskning i så fall och inget någon kan räkna med.

Den här gången kommer inte jag att vara med eftersom jag reser till Finland tidigt i morgon bitti. Hoppas ni får en trevlig kväll och att vi ses nästa gång i augusti igen.
Maria och jag, Carina, önskar er alla välkomna!

Inga kommentarer: