onsdag 5 augusti 2015

Då var sommaren 2015 stängd


Vi blev ett litet men trevligt gäng som stängde sommaren detta år. Så var det gjort.
Vi får tacka Maria för att vi fick vara hemma hos henne dessa gånger under sommaren. Vi får väl hoppas att vi kanske får träffa henne någon gång innan nästa sommar. Och vad som gäller för sommaren 2016 kan vi omöjligt veta idag. Maria du är alltid välkommen hos oss ska du veta.
 Längst till vänster ser vi Maria i sitt eget uterum. Därefter, för oss, två besökare från Söndrums biblioteks stickcafé.
 Vi hade besök även från Göteborg. Det är Anette, även av mig kallad för Kära Syster, som dyker upp då och då och har så gjort under årens lopp.
 En av våra besökare stickade en cape i grönt och med stickor ca 11. Frågan är om vi sett så tjocka stickor hos oss tidigare.
 Maria stickar inte bara sockor även om det är mycket av den varan. Hon är export. Den här gången hade det blivit en mössa. Ser vi vad mönstret föreställer? Jo, det är helt enkelt hjärnan själv.
Vi ses igen den 26 augusti och då är vi tillbaka på Bibliotekscaféet på Stadsbiblioteket som vi brukar och då kl 17.30. Håll alltid kollen här på bloggen och även om du är med på Fb så finner du uppgifter där.

Inga kommentarer: